Binnenafwerking

Aanbouw gerealiseerd door R&O Bouwonderneming en afgewerkt aan de buiten- en binnenzijde door ASG Allround Schilder en Glasservice. Aan de buiten- & binnenzijde zijn de gevelkozijnen in onze spuiterij voorbehandeld met Sikkens Rubbel wm 260 waterdragend in 80 mµ en afgewerkt met Rubbol sb aan de binnenzijde is na voorbehandeling een afwerklaag gebruikt (Rubbol xd Semi Gloss). De wanden zijn afgewerkt met spuitwerk (spak) net als de bestaande muren.

Naar boven

Schilderwerk woonboerderij

Deze oude woonboerderij is geheel ontdaan van oude beits- & laklaag en opnieuw bewerkt volgens de norm die Sikkens hanteert. Daarna afgewerkt met Rubbel xd Gloss. Dit topproduct heeft een zeer hoge aanvangsglans en hoeft pas na 8 à 10 jaar overschilderd te worden, voor dit product geldt een garantieperiode van 2 jaar. Rubbel xd Gloss is prettig verwerkbaar en voldoet aan de VOC regelgeving.

Voordeur voor aanvang van de werkzaamheden 1 Voordeur voor aanvang van de werkzaamheden 2 Voordeur voor aanvang van de werkzaamheden 3 Voordeur na de voorbewerking 1 Voordeur na de voorbewerking 2 Voordeur na de afwerking 1 Voordeur na de afwerking 2 Voorgevel voor aanvang van de werkzaamheden Voorgevel na de voorbewerking Voorgevel na de afwerking
Naar boven

Herstel authentieke grachtenpand

Dit grachtenpand, gedateerd in de negentiende eeuw, is gerestaureerd en in zijn oude glorie hersteld. Alle ramen en gevelelementen zijn weer terug gebracht naar hun oorspronkelijke staat. De muren zijn voorbehandeld met Alpha Primer sf en afgewerkt met duurzame Sikkens producten. De gevelkozijnen en de voordeur zijn eveneens voorbehandeld met Sikkens producten en afgewerkt met Rubbel xd Gloss. Juist met deze producten heeft het grachtenpand een 2-jarig garantie certificaat ontvangen.

De muren zijn tot op de ondergrond schoongemaakt De muren zijn tot op de ondergrond schoongemaakt Na de nodige voorbehandeling zijn de muren voorzien van nieuwe verflagen die de originele stijl van het pand recht doen Na de nodige voorbehandeling zijn de muren voorzien van nieuwe verflagen die de originele stijl van het pand recht doen
Naar boven

Restauratie voordeur herenhuis

Renoveren en herstellen van gevelkozijnen, ramen, deuren, dakgoten. Achterstallig onderhoud.

Naar boven

Restauratie authentieke molendeur

Vervangen en herstellen van twee molendeuren uit 1829. Deze molendeuren zijn in onze eigen werkplaats vervaardigd en in de spuiterij voorbehandeld met Rubbel wm 260 op kleur.

De oude deuren zijn vervangen door handgemaakte nieuwe deuren, die gemaakt zijn volgens het format van de oude deuren Het hang- & sluitwerk is tevens, waar nodig, vervangen. De vormgeving van het originele hang- & sluitwerk is gehandhaafd
Naar boven

Onderhoud schilderwerk herenhuis

Vloer vooraf voorkant huis Vloer vooraf achterkant huis Vloer achteraf voorkant huis Vloer achteraf achterkant huis
Naar boven

Herstel werk aarbevingschade

Vooraf aardbevingschade huis. Vooraf aardbevingschade huis. Achteraf aardbevingschade huis. Achteraf aardbevingschade huis.
Naar boven

Herstel werk aarbevingschade

Vooraf aardbevingschade huis. Vooraf aardbevingschade huis. Achteraf aardbevingschade huis. Achteraf aardbevingschade huis. Vooraf aardbevingschade huis. Vooraf aardbevingschade huis. Achteraf aardbevingschade huis. Achteraf aardbevingschade huis. Vooraf aardbevingschade huis. Vooraf aardbevingschade huis. Achteraf aardbevingschade huis. Achteraf aardbevingschade huis. Achteraf aardbevingschade huis. Achteraf aardbevingschade huis.
Naar boven