Zorgeloos wonen

Wie zelf al eens z’n huis van top tot teen in de verf gezet heeft, kan beamen dat dat veel tijd en vakmanschap vergt. En dat er vaak halsbrekende toeren uitgehaald moeten worden om de hooggelegen delen toch goed te behandelen als je niet over de juiste klimmaterialen beschikt. Laat het daarom over aan de vakman, die beschikt over de kennis, de handigheid, de juiste materialen en ... die camoufleert geen slechte plekken maar voorkomt ze! Met ons Onderhoudsplan bent u verzekerd van het beste resultaat, terwijl u ontspannen kunt genieten van uw vrije tijd.

Kiest u voor ons Onderhoudsplan dan kiest u voor zekerheid. Na de overeengekomen contractperiode kunt u het Onderhoudsplan natuurlijk weer verlengen.

Naar boven

Kostenbesparend

De gebruikelijke manier van onderhoud is om na een aantal jaren het schilderwerk weer te laten uitvoeren. Risico’s daarbij zijn dat in de tussentijd houtrot is opgetreden of zelfs hele kozijnen moeten worden vervangen. Dit komt meestal doordat tijdens bijvoorbeeld het schoonmaken van de ramen de beschermlaag is aangetast en dus het onderliggende hout bloot staat aan weersinvloeden. Een kleine beschadiging van de beschermlaag kan al voldoende zijn om het onderliggende hout aan houtrot bloot te stellen. Dit brengt in alle gevallen extra kosten met zich mee. Door ons onderhoudsplan zal dit risico geminimaliseerd worden. Gedurende de looptijd van het onderhoudsplan zal de beschermlaag in stand worden gehouden.

Naar boven

Gegarandeerde nazorg

Naar boven