Buitenschilderwerk

Een woning is een kostbaar bezit, dat bij goed en regelmatig schilderonderhoud alleen maar in waarde toe zal nemen. Utiliteitsbouw, Particulierwoning, Monumentale panden hebben (veel / weinig) houtwerk dat geschilderwerk moet worden dit neemt een groot deel van het budget voor bouwkundig onderhoud in beslag. Wanneer er een schilderonderhoud nodig is hangt veel af van de huidige technische/esthetische staat.

Bij buiten schilderen is het belangrijk om bij het kiezen van de verfsoort eraan te denken dat hout de eigenschap heeft om te krimpen en uit te zetten, wij overleggen met u welken verfsoort het besten voor u hout goed is. wij houden daarbij rekening bij het kiezen van een verfsoort die goed damp door laten, het rotten wordt hierdoor verminderd, doordat de vocht in het hout naar buiten kan. (tips over welke verf over elkaar kan, willen wij u graag geven)

Om te voorkomen dat er elk jaar moet worden geschilderd is het belangrijk om het buitenschilderwerk jaarlijks schoon te maken. Doordat er met een vochtige spons/doek wordt schoongemaakt kun je meteen zien waar de wat mindere plekken van het schilderwerk zitten. Het is belangrijk om die plekken meteen te repareren, omdat het buitenschilderwerk wordt blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden. Daarom hebben wij een onderhoudsplan voor u, een plan wat op termijn de onderhoudskosten zal doen dalen.

Naar boven

Spuitwerk

In onze werkplaats hebben wij een moderne spuitcabine met de beste spuitapparatuur. Hiermee behandelen en spuiten wij alle bouwonderdelen, gevelkozijnen, deuren, plaatmaterialen, trappen, keukens en meer. Ook spuiten wij kleine industriële onderdelen, zoals o.a. radiatoren en auto onderdelen.

Onze spuitinstallatie kan zowel ailess als air spray aan, zowel waterdragende als synthetische producten. Wij gebruiken dan ook de beste producten met het beste eindresultaat.

Voor al het binnenwerk aan uw woonhuis hebben wij ook de juiste spuitapparatuur. Ook voor meerkleurige wandafwerking.

Naar boven

Kwaliteitsverf

ASG-Noord maakt uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige verfproducten. Daarom werkt ASG-Noord met verfproducten van Sikkens en Sigma. Beide leveranciers bieden de garanties nodig voor bescherming, dekking e.d.Sigma CoatingsSigma Coatings | Kwaliteitsverf & coatings

 Sigma Coatings streeft er voortdurend naar om superieure verven en coatings te ontwikkelen en te produceren voor haar opdrachtgevers. Onze producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten.  


SikkensSigma Coatings | Kwaliteitsverf & coatings

 Duurzaamheid in verf betekent meer dan groene of milieuvriendelijke producten. Het is ook zorgen voor een mooie en inspirerende leefomgeving. Voor een gedragsverandering bij ons zelf, bij onze medewerkers en bij onze klanten. Anders gezegd, voor Sikkens betekent duurzaamheid het in balans brengen van ecologische, sociale en economische aspecten. Hierdoor blijven onze bedrijven op lange termijn gezonder!  Naar boven